Privacy

Welke persoonsgegevens vragen wij

De persoonsgegevens worden gevraagd bij inschrijven voor de avondvierdaagse:
• Naam, school/groep/organisatie en (bij scholen) de groep.
• Naam, Email en telefoonnummer

Wat doen wij met de gegevens

De gegevens bewaren we om in geval van een incident en/of calamiteit te kunnen gebruiken. Deze zullen nooit aan anderen worden verstrekt en/of gedeeld tenzij hier een wettelijke plicht voor bestaat.

Wie kunnen de gegevens inzien

Uitsluitend bestuursleden en medewerkers van de “binnendienst” (=inschrijvingen) van de A4D-Harmelen kunnen de lijsten met deelnemers inzien. Deze lijsten zijn tijdens de avondvierdaagse ook fysiek aanwezig om in geval van een calamiteit te kunnen gebruiken.

Hoe lang bewaren wij de gegevens

Alle gegevens, zowel in geprinte als in digitale vorm wordt uiterlijk 3 maanden na afloop van de avondvierdaagse vernietigd.

Foto’s

Tijdens de avondvierdaagse worden er door de organisatie foto’s gemaakt. Hij/zij maakt foto’s van het evenement, de kinderen en begeleiders, bij de uitdeelpunten van de sponsoren en nog veel meer, zodat op deze manier de mooie en bijzondere momenten voor, tijdens en na het wandelen worden vastgelegd. Deze foto’s komen online op de website van de A4D-Harmelen en op de social media van Avondvierdaagse Harmelen. Mocht je bezwaar hebben bij het maken van foto’s van je kind(eren), geef dit door aan de fotograaf of de organisatie.
Mocht je een reeds openbaar gemaakte foto verwijderd willen hebben laat het ons dan weten. Wij zullen de foto dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk na 3 werkdagen, verwijderen. Het moet dan wel gaan om een foto waarop jij of iemand waarvoor je verantwoordelijk bent op staat afgebeeld.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat het ons weten